Published June 25, 2023

Lanceringsparty The Light In You

Op zaterdag 10 juni was het zover. Mijn nieuwste boek The Light in You werd de wereld ingestuurd met een lanceringsfeestje. Het was een prachtige dag, een prachtige locatie, geweldig eten en geweldige mensen die aanwezig waren.

Dat het boek nu overal te koop is vind ik heel bijzonder. Ik heb het boek samengesteld uit gedichten en gedachten die afgelopen drie jaar op een bijzondere manier zijn ontstaan. Het is namelijk zo, dat als je steeds meer en meer jezelf wordt, zal je ook spontane, totaal andere ideeën en ingevingen krijgen dan voorheen. Als je op gegeven moment beseft dat je niet vanuit je oorspronkelijke essentie leeft en besluit dat te herstellen, zal je steeds meer en meer vanuit je intuïtie leven en creëren. Je wordt veel creatiever op een natuurlijke manier. Liefde vertaalt zich in creativiteit. Het is een andere liefde dan je je nu misschien voorstelt en ik zal er een keer meer over schrijven.

Voor nu, koop het boek en laat je inspireren. De opbrengst van het boek gaat naar een goed doel. Het boek heeft twee betekenissen en twee doelen: mensen inspireren die het aandurven om vanuit hun hart te leven én goed doen voor de natuur, die onze leefomgeving is.

Bestel het boek via deze website https://renatahamsikova.com/the-light-in-you-book/.

Hieronder kun je een paar foto's van het feestje zien.


Related Posts

Boek The Light In You in de media

Boek The Light In You in de media

Published August 15, 2023 Boek The Light in You in de media In het kunstblad Vind verscheen in juni een…

Sword of love

Sword of love

Published June 30, 2023 Sword of love Dit is een gedicht uit mijn boek The Light In You. Sharp, shining…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © Renata Hamsikova.  All Rights Reserved.

error: Content is protected !!